Vučić: Mnogo se trudimo, a oni to ne poštuju

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Mnogo se trudimo, a oni to ne poštuju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da smo u Srbiji umorni od strpljenja koje iskazujemo prema Evropskoj uniji, jer smo, primećuje, uložili i postigli mnogo, a da to nije izazvalo odgovarajuće poštovanje.

- Nismo samo uložili mnogo našeg vremena, mnogo energije, političke snage u procese koji se danas odvijaju, već smo započeli najteže moguće ekonomske reforme u Srbiji. Postigli smo mnogo u dijalogu sa kosovskim Albancima, ali onda vidite da niste dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poštovani - rekao je Vučić gostujući u emisiji "Global konversejšen" TV stanice Juronjuz.

Govoreći o normalizaciji odnosa s Prištinom, premijer navodi da je za nas to veoma veliki problem, ali da ćemo nastaviti da razgovaramo s Albancima.

- Moj posao je da brinem o interesima države i da uradim nešto za dobrobit našeg naroda, a nije važno da li se to uklapa u nečiji način razmišljanja - rekao je Vučić.

Posle razgovora sa srpskim premijerom, autorka emisije Isabel Kumar zaključila je da je Srbija, iako i dalje suočena s velikim promenama, spremna da svoju budućnost vidi u punopravnom članstvu u Evropskoj uniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.