Izvor: RTS, 13.Jun.2021, 14:15

Vučić: Ako EU hoće, hoće, ako neće, hvala im

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija sve uradila što je od nje traženo iz Evropske unije, ali da zelenog svetla za Zapadni Balkan nema i neće ga biti.
Vučić je za TV Pink, zamoljen da prokomentariše to što nema otvaranja novih poglavlja sa Srbijom, kao ni početka pregovora sa drugim balkanskim zemljama, rekao da se premijerka Ana Brnabić veoma nasekirala, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer je u ministarstvima poslednjih meseci rađeno danonoćno da bi se spremilo sve za klastere.

Vučić je istakao da je urađeno sve što je iz EU traženo, navodeći razdvajanje "Srbijagasa", akcize.., ali da pored toga nema ništa.
"Moja poruka je nastavite da radite, to radimo zbog sebe. Mi smo na evropskom putu. Hoće, hoće, neće, neće, hvala im. Videćemo se na kraju godine kada budemo videli naše stope rasta i stope rasta drugih", zaključio je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.