Vokri: FIFA i UEFA imaju dvostruke standarde

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Okt.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri: FIFA i UEFA imaju dvostruke standarde

Predsednik kosovoskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri optužio je čelne ljude svetskog i evropskog fudbala da imaju dvostruke standarde.
Svetska fudbalska federacija (FIFA) odložila je za decembar odluku da reprezentaciji Kosova dozvoli igranje međunarodnih prijateljskih utakmica, dok je Evropska fudbalska unija (UEFA) na jučerašnjoj sednici Izvršnog komiteta u Sank Peterburgu primila Gibraltar u privremeno članstvo.
Mi smo razočarani sa odlukom o odlaganju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ne razumemo razloge koji stoje iza toga, UEFA ima jedan standard u situaciji sa Kosovom i drugi sa Gibraltarom, teritorijom koju nijedan fudbalski savez nije priznao. Iznenađeni smo zbog prisutne razlike i opstrukcije sa kojom se suočavamo – rekao je Vokri aganciji Rojters.
FIFA je u maju Kosovu dala saglasnost, ali je promenila odluku nakon protesta čelnika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i predsednika UEFA Mišela Platinija.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vokri: Licemerstvo FIFA i UEFA

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012

FIFA je za decembar odložila odluku da reprezentaciji Kosova dozvoli igranje međunarodnih prijateljskih utakmica..Predsednik kosovoskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri optužio je čelne ljude svetskog i evropskog fudbala da imaju dvostruke standarde. FIFA je za decembar odložila odluku da reprezentaciji...

Nastavak na Kurir...

FS Kosova se žali na dvostruke standarde FIFA-e i UEFA-e

Izvor: SandzakInfo.net, 03.Okt.2012, 18:11

 . Predsjednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri optužio je danas čelne ljude svjetskog i evropskog fudbala da imaju dvostruke standarde..  

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.