Vlada za nastavak dijaloga sa evroparlamentarcima

Izvor: RTS, 22.Maj.2020, 15:21

Vlada za nastavak dijaloga sa evroparlamentarcima

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa predsedavajućom Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Tanjom Fajon i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Semom Fabricijem.
Premijerka Ana Brnabić je upoznala evroparlamentarce sa aktuelnom situacijom u zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u vezi sa pandemijom kovida 19, kao i sa merama u suzbijanju bolesti, saopštila je Vlada.

Brnabićeva i sagovornici razgovarali su o aktuelnim političkim temama. Predsednica Vlade naglasila je u razgovoru da evropske integracije ostaju strateški cilj i ključni spoljnopolitički prioritet Srbije.
Tema sastanka bili su i predstojeći parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji, zakazani za 21. jun, kao i interparlamentarni dijalog.
Premijerka je rekla u razgovoru da je Vlada opredeljena za nastavak otvorenog i konstruktivnog dijaloga sa evroparlamentarcima, sa željom i namerom da u potpunosti budu ispunjeni svi uslovi za održavanje fer i demokratskih izbora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahvalnost Srbije na donacijama i požrtvovanosti ruskih lekara

Izvor: RTS, 22.Maj.2020

Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je u razgovoru sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom da je u ovom trenutku, kada se čitav svet nalazi pred velikim izazovima u borbi sa pandemijom, međudržavna saradnja od presudnog značaja. ...

Nastavak na RTS...

ANA BRNABIĆ RAZGOVARALA SA TANJOM FAJON I SEMOM FABRICIJEM: Ovo je bila glavna tema

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020

Tema sastanka bili su i predstojeći parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji, zakazani za 21. jun, kao i interparlamentarni dijalog..Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsedavajućom Delegacije Evopskog parlamenta za Srbiju Tanjom Fajon i izvestiocem Evropskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.