Vestervele čestitao Vučiću i građanima

Izvor: Blic, 28.Jun.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestervele čestitao Vučiću i građanima

Šef nemačke diplomatije Gido Vestervele danas je povodom odluke Evropskog saveta o pokretanju pristupnih pregovora sa Srbijom uputio čestitku potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću i gradjanima Srbije, soapšteno je u Beogradu.

"Vestervele je čestitao na naporima koje je Srbija učinila u poslednjih nekoliko nedelja, a prvom potpredsedniku Aleksandru Vučiću na ličnim naporima koje je uložio da bi Srbija dobila datum", navodi se u saopštenju iz Vlade Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Evropski savet odlučio su danas u Briselu da se pokrenu pregovori o članstvu u EU sa Srbijom i da se prva medjuvladina konferencija održi najkasnije u januaru 2014. godine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vestervele čestitao Vučiću i građanima Srbije

Izvor: S media, 28.Jun.2013

Šef nemačke diplomatije Gido Vestervele danas je povodom odluke Evropskog saveta o pokretanju pristupnih pregovora sa Srbijom uputio čestitku potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću i gradjanima Srbije, saopšteno je u Beogradu..."Vestervele je čestitao na naporima koje je Srbija učinila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.