Izvor: Blic, 01.Mar.2021, 17:50

Varhelji: Prioritet je budućnost Balkana u EU

Evropski komesar za proširenje i dobrosusedsku politiku Oliver Varhelji saopštio je da je na današnjem sastanku Saveta za stabilizaciju i pridruživanje EU i Albanije u Briselu, potvrđena budućnost Albanije i Zapadnog Balkana u EU, i poručio da je Unija obezbedila značajnu podršku za oporavak od pandemije korona virusa kroz Ekonomski i investicioni plan za Zapadni Balkan.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varhelji: Prioritet budućnost Balkana u EU

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2021

BRISEL - Evropski komesar za proširenje i dobrosusjedsku politiku Oliver Varhelji saopštio je da je na današnjem sastanku Savjeta za stabilizaciju i pridruživanje EU i Albanije u Briselu, potvrđena budućnost Albanije i Zapadnog Balkana u EU i poručio da je Unija obezbijedila značajnu ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.