Usvojen Zakon o tržišnom nadzoru

Izvor: Beta, 05.Dec.2011, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen Zakon o tržišnom nadzoru

BEOGRAD, 5. decembra 2011. (Beta) - Skupština Srbije usvojila je u ponedeljak Zakon o tržišnom nadzoru koji predvidja poboljšanje sistema kontrole i nadzora na tržištu i sprovodjenje tehničkih propisa u skladu sa standardima Evropske unije.

Zakon utvrdjuje da proizvodi na tržištu moraju da ispunjavaju odredjene zahteve u pogledu bezbednosti i zaštite života i zdravlja ljudi, potrošača, imovine i životne sredine, ali i slobodan prom...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen Zakon o tržišnom nadzoru

Izvor: EMportal, 05.Dec.2011

Skupština Srbije usvojila Zakon o tržišnom nadzoru, koji predviđa poboljšanje sistema kontrole i nadzora na tržištu i sprovođenje tehničkih propisa u skladu sa standardima Evropske unije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.