Uefa odbila žalbe Srbije i Albanije

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa odbila žalbe Srbije i Albanije

Komisija za žalbe Evropske fudbalske unije odbila je žalbe nacionalnih saveza Srbije i Albanije na kazne posle meča u Beogradu.

Srbija je tako ostala bez tri boda, moraće da plati 100.000 evra i dve utakmice će igrati bez prisustva publike, pošto nije prihvaćena žalba Fudbalskog saveza Srbije na tri oduzeta boda.



Komisija za žalbe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbila je i žalbu Fudbalskog saveza Albanije, tako da se računa da je u Beogradu izgubila sa 3:0.

Meč Srbije i Albanije u Beogradu prekinut je posle nereda koji su eskalirali nakon što se nad stadionom Partizana pojavila bespilotna letelica noseći zastavu  takozvane "velike Albanije".

Nakon toga je publika upala u teren, a igrači su se povukli u svlačionice. Reprezentacija Albanije odbila je posle toga da izađe na teren i nastavi meč, zbog čega je utakmica registrovana službenom pobedom za Srbiju.



Oba saveza imaju pravo žalbe Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.