UEFA kaznila Lacio zbog ispada navijača u Ligi Evrope

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Lacio zbog ispada navijača u Ligi Evrope

Evropska fudbalska unija kaznila je italijanski klub Lacio zbog rasističkih ispada njegovih pristalica na utakmici sa Renom u Ligi Evrope.
Kvota u MaxBetu na trijumf Lacija protiv Seltika je 2.55.
U pobedi rimskog tima 2:1 na Olimpiku, u meču odigranom 3. oktobra, sa tribina su se čula rasistička skandiranja najvatrenijih navijača, pa će zbog toga 7. novembra na utakmici sa Seltikom deo tribina biti zatvoren.
Italijanski klub je takođe kažnjen i sa 20.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << evra, a na utakmici u Rimu moraće da okače transparent sa natpisom “EqualGame” na delu tribina koji će biti prazan.
Takođe, Lacio će kažnjen i sa jednom utakmicom pred praznim tribinama, ali uslovno, ako se ponovi prekršaj u narednih godinu dana. Rimljani su najavili žalbu protiv ove kazne.


The post UEFA kaznila Lacio zbog ispada navijača u Ligi Evrope appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.