U Briselu dogovor i o punktovima

Izvor: B92, 16.Avg.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Briselu dogovor i o punktovima

Priština -- Međunarodni izvori će od Beograda i Prištine tražiti da u sledećoj rundi dijaloga otvore pitanje funkcionisanja dva administrativna prelaza na severu.

Pozivajući se na međunarodne izvore, list "Koha ditore" navodi da predstavnici EU traže odlučniju ulogu same Unije kao i zemalja članica.

Isti izvori su ponovili da ukoliko ne bude bilo konkretnih rezultata, Kfor će i dalje dva prelaza na severu držati kao "ograničene vojne zone".

Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosova je juče odbacila navodnu ideju Beograda da se za prevoz robe koriste pečati koji imaju dvostrukog smisla.

Vicepremijer Kosova Hajredin Kući je tim povodom rekao da Srbija "vrlo dobro zna šta treba da uradi kako bi došlo do deblokade prevoza robe", ne upuštajući se u dataljnije komentarisanje ideje o korišćenju dva pečata u prometu robe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.