Tusk i Junker čestitali Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 04:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tusk i Junker čestitali Vučiću

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport uručio je danas premijeru Aleksandru Vučiću pismo predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska i predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junkera s čestitkama povodom izborne pobede, saopštila je vlada Srbije.

"Građani Srbije odali su priznanje Vašem radu i viziji kao premijera tokom protekle dve godine, i nagradili Vas svojim poverenjem da vodite zemlju na evropskom putu. Srbija je cenjen partner EU i u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i van njega, i unapred se radujemo da nastavimo blisku saradnju sa Vašom zemljom", navodi se u čestitki najviših zvaničnika EU.

Tusk i Junker izrazili su uverenje smo da će Vučić nastaviti da radi na približavanju Srbiju Evropskoj uniji, jer čvrsto veruju da tu leži budućnost zemlje, navodi se u saopštenju.

Vučić i Devenport razgovarali su o nastavku političkih i ekonomskih reformi i radu na ubrzanju evropskog puta Srbije, premijer je rekao da će i nova Vlada Srbije nastaviti da daje značajan doprinos regionalnoj saradnji i stabilnosti.

107

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić danas sa šefom Delegacije EU u Srbiji

Izvor: Kurir, 24.Maj.2016

...Sastanak će biti održan u Vladi Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima..Autor: Agencija TANJUG,Foto: Fonet Dragan Antonić

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.