Trenutak za kompromis oko imena Makedonije?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutak za kompromis oko imena Makedonije?

Visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federika Mogerini (Federica Mogherini) potvrdila je da će Brisel dati snažnu podršku makedonskim vlastima kako bi se država vratila na reformski put koji vodi ka EU, saopšteno je danas iz Brisela nakon što se Mogerini susrela sa premijerom Makedonije Zoranom Zaevom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mogerini uverena da će se SAD držati sporazuma sa Iranom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2017, 11:45

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini izjavila je danas da je uverena da će se Sjedinjene Američke Države držati sporazuma o iranskom nuklearnom programu iz 2015. godine, uprkos neslaganjima, jer se dogovor poštuje..."Uverena sam da će SAD doneti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.