Trećina Italijana ne koristi internet?!

Izvor: S media, 14.Jun.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećina Italijana ne koristi internet?!

Godišnji izveštaj evropske Komisije o digitalnoj agendi pokazuje da je 2012. godine svega 14 odsto italijanskih domaćinstava imalo pristup internetu brzine veće od 30 mb/s, u odnosu na prosek u Evropskoj uniji od 53,8 odsto, prenosi agencija Ansa.

Međutim, Italija je nešto ispred EU na polju digitalnog i kablovskog interneta, sa dostupnošću od 98,4 odsto, u odnosu na evropski prosek od 95,5 odsto. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Po redovnoj upotrebi interneta, Italija je daleko iza ostalih članica EU, pokazao je izveštaj.

Svega 53 odsto Italijana navelo je da redovno koriste internet. Pored toga, 37 odsto Italijana navodi da nikada nisu koristili internet, za razliku od 22 odsto u EU.

*Zastrašujuća statistika: Znate li šta vaša deca zapravo rade na internetu?

Izvor: Tanjug foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.