Takmičenje tviterašica Superžena

Izvor: Mondo, 23.Feb.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje tviterašica "Superžena"

Vaučere za knjige u vrednosti od 30 evra dobiće pet najboljih na takmičenju u pisanju tvitova "Superžena" koje ima za cilj promovisanje ženskih prava i rodne ravnopravnosti.

Učesnici takmičenja organizovanim povodom Međunarodnog dana žena, da bi mogli svoje vaučere da unovče u Vulkan knjižarama, potrebno je da u 125 karaktera odgovore ko je superžena, šta ona predstavlja i kako se ona postaje, saopštio je danas Informativni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evropske unije.

Twitter takmičenje će trajati od 23. februara do 5. marta ove godine, a nagrade pobednicima uručiće šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer na debati koja će povodom Dana žena biti održana 8. marta u EU info centru u Domu omladine.

Kako se navodi u saopštenju, pobednici će biti i gosti EU info centra gde će moći sa Dežerom i učesnicama debate da razgovaraju o položaju žena u Srbiji.

Domaćini debate biće radio-voditelji Dragan Ilić i Gorica Nešović, dok će panelisti, osim Dežera, biti poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić, potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije Gordana Čomić, asistentkinja direktora Kancelarije za evropske integracije Ivana Đurić, kao i umetnica Biljana Cincarević.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Takmičenje u tvitovima "Superžena"

Izvor: Akter, 23.Feb.2013

Vaučere za knjige u vrednosti od 30 evra dobiće pet najboljih na takmičenju u pisanju tvitova "Superžena" koje ima za cilj promovisanje ženskih prava i rodne ravnopravnosti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.