Tadić za učešće Prištine na skupovima

Izvor: TvojPortal.com, 30.Jun.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić za učešće Prištine na skupovima

/vesti online/ Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da Beograd želi da pronađe pragmatičan model asimetričnog učešća predstavnika kosovskih Albanaca u regionalnim inicijativama.

Rešavamo otvorena pitanja sa Prištinom: Boris Tadić

Obraćajući se učesnicima samita Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi, predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je istakao da će naša zemlja, koja preuzima predsedavanje tom regionalnom inicijativom nastaviti sa politikom unapređenja saradnje u regionu u zajedničkom cilju pristupanja Evropskoj uniji i rešavanja svih preostalih otvorenih pitanja.
 
Kao posebno dostignuće nove stvarnosti regiona, predsednik Tadić je naveo činjenicu da se otvorena pitanja sada mnogo češće rešavaju na bilateralnom nivou, kao što je slučaj sa aktuelnim dijalogom Beograda i Prištine.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijaBoris Tadićasimetricno ucesce pristine na skupovima
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.