Izvor: Glas javnosti, 30.Jan.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Pahor o saradnji Srbije i Slovenije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić i slovenački premijer Borut Pahor su u Beogradu, u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi, razgovarali o bilateralnim odnosima, poboljšanju ekonomske saradnje i evropskim integracijama Srbije posle podnošenja zahteva za kandidaturu za članstvo u Evropskoj uniji.

Sastanak je održan u petak uveče, a u kabinetu predsednika Srbije ističu da Slovenija daje punu podršku Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na evropskom putu i napominju da su Tadić i Pahor u stalnom kontaktu i da se redovno formalno i neformalno sastaju.

Nista novo na Bakanu.Slovenci se prave prijatelji jer imaju koristi.Zar nisu zastupljeni na Srpskom trzistu?A Srbija nema to isto pravo.Tako je bilo i za vreme Jugoslavije.Srbija je davala sve Sloveniji , pogotovo sirovine kao np zlato.Slovenija je te iste proizvode prodavala Srbiju mnogo skuplje nego bilo koja drzava u Evropi.Ovako je vec skoro 100 godina a mentalitet nikako da se promeni.

A o Kosovu,jeste li razgovarali Tadicu?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.