Tadić: Srbiji nije obećan datum početka pregovora

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Srbiji nije obećan datum početka pregovora

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbiji nije obećano da će dobiti datum početka pregovora za članstvo u EU, ali da će ona sa svoje strane učiniti sve što je potrebno da se to desi.

Predsednik Boris Tadić rekao da Srbija treba da ispuni svoje obaveze radi dobijanja statusa kandidata i početka pregovora o članstvu u EU, a da od EU zavisi kada će Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biti saopšten datum početka pregovora.

Tadić i Alijev: Približavamo se strateškom partnerstvu (VIDEO)

Dežer i Jeremić potpisuju sporazum o mirovnim misijama

Tadić i Alijev: Približavamo se strateškom partnerstvu (VIDEO)

-Mi ćemo da ispunimo svoje zadatke, a videćemo kakvo će biti mišljenje evropske komisije u oktobru“, rekao je Tadić, dodajući da je optimista .

Tadić je novinarima na obeležavanju 15 godina rada nemačke Fondacije „Fridrih Ebert“ rekao da "nam niko nije obećao datum početka pregovora, ali će Srbija učiniti sve što je potrebno da se to desi.„

(Deutsće welle)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.