Srbija dobila zvaničan poziv

Izvor: S media, 21.Maj.2010, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobila zvaničan poziv

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je da će format predstojećeg sastanka Evropska unija - Zapadni Balkan, koji će biti održan u Sarajevu 2. juna, biti u skladu sa zahtevima Srbije.

"Privremene institucije u Prištini biće zastupljene u skladu sa Rezolucijom 1244, u prisustvu UNMIK-a, kao i na svim dosadašnjim skupovima", rekao je Jeremić na konferenciji za novinare posle sastanka sa ministrom inostranih poslova i medjunarodne saradnje Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mali Moktarom Ouaneom.

Potvrdjujući da je Srbija dobila zvaničan poziv za učešće na konferenciji, Jeremić je izrazio nadu da će na konferenciji u Sarajevu biti svi predstavnici iz regiona, uključujući i privremene vlasti u Prištini.

Jeremić je rekao da očekuje da će zaključci sa konferencije biti podstrek evropskim integracijama regiona.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Format skupa u Sarajevu usklađen sa zahtevima Srbije

Izvor: Blic, 21.Maj.2010

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je danas da će format predstojećeg sastanka Evropska unija-Zapadni Balkan, koji će biti održan u Sarajevu 2. juna, biti u skladu sa zahtevima Srbije. Jeremić potvrdio da je Srbija dobila poziv za učešće na konferenciji u Sarajevu.."Privremene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.