Slavni razočarani: Možda da se iz Britanije selimo u Nemačku

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni razočarani: Možda da se iz Britanije selimo u Nemačku

Velika Britanija odlučila je da ne ide dalje evropskim putem, uprkos snažnoj kampanji za ostanak u EU.

Slavne ličnosti koje su se zalagale da Kraljevstvo ostane deo Evropske unije su nakon saopštavanja rezultata referendumaizrazili razočaranje na društvenim mrežama.

Jedna od najglasnijih zagovornica evropske Velike Britanije, Dž. K. Rouling je na Tviteru dala je “mračne” prognoze >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za budućnost Ostrva.

"Sada će Škotska tražiti nezavisnost. Pamtićemo Kamerona po tome što je rasturio dve unije. To nije moralo da se desi”, stoji na njenom nalogu.

“Mislim da nikad nisam više čeznula za magijom”, tvitovala je ona, a onda dodala: “Zbogom, UK”.

Pop zvezda Lili Alen tokom večeri je navijala za ostanak u Uniji, ali je nakon saopštenja rezultata ocenila da će Kameron otići s vlasti “kao jedan od najgorih premijera u istoriji”.

Čuveni glumac i muzičar Hju Lori, poznat po ulozi u seriji “Dr Haus” ukazao je nauticaj pada vrednosti funte na ljubitelje fudbala koji putuju po Evropi zbog Evropskog prvenstva.

"Prva pukotina u malteru: engleski navijači plaćaće 25 funti za flašu piva već u ponedeljak" napisao je on.

I sportisti su bili šokirani, pa je igrač snukera Roni O’Salivan čak izrazio želju da se seli iz zemlje.

"Vreme je za napuštanje UK. Mislim da se ovo mesto raspada po šavovima. Možda se preselim u Nemačku”, tvitovao je on.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.