Šefčović u poseti Srbiji 10. i 11. juna

Izvor: Akter, 10.Jun.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefčović u poseti Srbiji 10. i 11. juna

Potpredsednik Evropske komisije zadužen za energetsku uniju Maroš Šefčović boraviće 10. i 11. juna u poseti Srbiji, najavila je delegacija EU u Srbiji

Kako je saopšteno, predviđeno je da se Šefčović sastane s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a učestvovaće i na konferenciji o klimatskim promenama i obići Termoelektranu "Nikola Tesla" (TENT) u Obrenovcu, u čiju obnovu i modernizaciju je EU >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << uložila više od 200 miliona evra.

Planirani su i sastanci s ministarkom bez portfelja zaduženom za evropske integracije Jadrankom Joksimović, ministarkom poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežanom Bogosavljević Bošković, ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, ministrom privrede Željkom Sertićem, kao i s predstavnicima civilnog društva.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.