Šapić: Za izbore važno kako se živi

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Za izbore važno kako se živi

Beograd -- Šef beogradskog odbora DS Aleksandar Šapić rekao je da će na sledećim izborima biti vrednovano samo da li svaki građanin živi bolje i kvalitetnije.

"Moj glavni zadatak na mestu prvog čoveka beogradskih demokrata biće nastavak politike običnog života, rezultata i konkretnih stvari", rekao je Šapić za "Novosti".

"Cilj je da svaki građanin živi što bolje i kvalitetnije i samo to će biti vrednovano i na sledećim izborima", dodao je Šapić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Šapić smatra da Evropska unija "nije apstraktno mesto, već paradigma kvalitetnijeg života" i dodaje da je "ekonomija uveliko prioritet i gradske uprave i beogradskog DS".

Vaterpolista Aleksandar Šapić izabran je u nedelju na redovnoj izbornoj skupštini gradskog odbora DS za predsednika beogradskih demokrata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.