STRUČNI SKUP: Od temelja do krova

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2024, 21:31

STRUČNI SKUP: "Od temelja do krova''

Udruženje cementne industrije „CIS“ i Privredna komora Srbije (PKS) organizuju stručni skup „Od temelja do krova sa manje SO2“, koji će se održati u ponedeljak, 26. februara, sa početkom u 12 časova, u Beogradu, Kneza Miloša 12, sala na VI spratu.

 
Na skupu će biti predstavljena brošura " Dekarbonizacija u cementnoj industriji portland kompozitni cementi- put ka ugljeničnoj neutralnosti" .
 
Kako je dekarbonizacija danas jedan od velikih izazova cementne industrije, po uzoru na razvijene zemlje EU, veliki deo svojih aktivnosti fabrike cementa u Srbiji usmerile su ka sagledavanju mogućnosti za smanjenje emisije SO2. Optimizacija sadržaja klinkera u cementu jedan je od sigurnih...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.