SRS kritikuje zastave EU u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2021, 16:14

SRS kritikuje zastave EU u Beogradu

Srpska radikalna stranka kritikovala je danas to što je uoči posete predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen Beograd "ukrašen" zastavama Evropske unije.

Funkcionerka te stranke Marina Nedeljković rekla je na konferenciji za novinare da Srbija koja nije član EU nema nikakvu obavezu da ističe zastave EU, ocenjujući da je to protivustavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i protivzakonito.

SRS, kaže Nedeljković, ukazuje, ne samo da Srbija nije član EU, već u 2020. i 2021. godini nije otvoreno nijedno poglavlje.

Radikali smatraju da EU, za koju se kaže da je jedan od glavnih donatora Srbije, "uglavnom donira nevladine organizacije".

"Srpski radikali su još davnih dana tražili da se ovakve organizacije ukinu, jer je njihovo antisrpsko delovanje valjda svima već jasno", rekla je Nedeljković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.