SRS: Zatvoriti granicu za ilegalne migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2020, 15:50

SRS: Zatvoriti granicu za ilegalne migrante

Srpska radikalna stranka ističe da je potrebno zatvoriti granicu za ilegalne migrante i ocenila da su za migrantsku krizu odgovorne zemlje-članice Evropske unije, i zato je na njima da ih prihvate.

"Srpska radikalna stranka se zalaže za hermetičko zatvaranje granice za ilegalnu migraciju. Moramo voditi računa o bezbednosti građana Srbije i njihovoj pravovremenoj informisanosti", rekao je zamenik predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SRS-a Aleksandar Šešelj.

On je dodao da će Srbija na najbolji mogući način pomoći migrantima tako što će im omogućiti da bezbedno uđu u zemlje EU, jer je, kako je naveo, to njihovo odredište, saopštila je SRS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.