SRS: Mora da pobedi Srbija, a ne EU

Izvor: B92, 22.Apr.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Mora da pobedi Srbija, a ne EU

Na izborima 6. maja mora da pobedi Srbija, a ne EU koja bi da stavi pod kontrolu i vlast i opoziciju u našoj zemlji, izjavio je potpredsednik SRS Zoran Krasić.

"Mi sami možemo da uredimo državu promenom sadašnje vlasti i slanjem u zatvore onih koji su ogrezli u organizovani kriminal", kazao je Krasić na predizbornom skupu u Valjevu.

Prema njegovim rečima, sledeće mere će biti da "tajkuni vrate ono >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što su oteli, da se uvede red u javne nabavke, raskinu sve nezakonite privatizacije i nakon toga ljudi počnu vraćati na posao".

Tvrdeći da nema razlike izmedju stranke Borisa Tadića i stranke "muftije iz Bajčetine" (lider SNS), stranaka Čedomira Jovanovića (LDP) i Ivice Dačića (SPS), Krasić je ukazao da postojin alternativa. "To je Srpska radikalna stranka, koja jedina zastupa interese naroda i Srbije, jer ne ide po mišljenje u Brisel, Vašington, niti traži podršku takjuna i kriminalaca", rekao je Krasić.

Onje kazao da je "Srbija dosta bila razjedinjena i vreme je da bude više jedinstva" i pozvao birače da "ne veruju onima koji obećavaju, a da za proteklih 12 godina nisu iskoristili da to što sada obećavaju i urade". "Tu mislim i na Bezbednosno-informativnu agenciju" naveo je Krasić i dodao da je i ona doprinela "podeli Srbije".

"Za pobedu SRS na predstojećim izborima imamo kandidata koji je oličenje vrednosti i očekujemo da narod Srbije neće dozvoliti da na izborima pobedi Euvropska unija, koja bi da stavi pod kontrolu i vlast i opoziciju u Srbiji", poručio je Krasiću.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.