Reljić: 2020. prelomna godina za Evropu

Izvor: Danas, 14.Apr.2020, 16:16

Reljić: 2020. prelomna godina za Evropu

 Šef briselske kancelarije Nemačkog instituta za međunarodnu i bezbednosnu politiku, Dušan Reljić, ocenio je da je 2020. godina prelomna za EU, poput 1945. ili 1991, ali da se ne može pretpostaviti kako će se promene zbog pandemije korona virusa odraziti na EU integracije - da li će podstaći čvršće povezivanje ili će ojačati nacionalne države.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Reljić: 2020. prelomna godina za Evropu

Izvor: Beta, 14.Apr.2020

Šef briselske kancelarije Nemačkog instituta za medjunarodnu i bezbednosnu politiku, Dušan Reljić, ocenio je da je 2020. godina prelomna za EU, poput 1945. ili 1991, ali da se ne može pretpostaviti kako će se promene zbog pandemije korona virusa odraziti na EU integracije - da li će podstaći...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.