Projekat Lambal.EU 13. i 14. decembra u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat Lambal.EU 13. i 14. decembra u Somboru

Novi kulturni projekat Lambal.EU biće održan 13. i 14. decembra u Somboru, a publika će moći da vidi eksperimentalnu predstavu iz Kolumbije i dve pozorišne predstave češko-slovačko-srpske koprodukcije, saopštili su danas organizatori.

"Lambal.EU je novi međunarodni kulturni projekat, koji ima ambiciju da u Somboru stvori specijalnu platformu, vreme i mesto, gde će se jednom godišnje susretati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << umetničke produkcije sa Balkana, Latinske Amerike i Evrope", navodi se u saopštenju.

U predstojećim godinama Lambal.EU planira da se proširi na više dana, a osim pozorišnih predstava u Sombor bi doneli i zanimljivu modernu i klasičnu muziku, likovnu umetnost i filmove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.