Prezentacija Evropskog volonterskog servisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija Evropskog volonterskog servisa

U Kulturnom centru Novog Sad u petak 24. juna, sa početkom u 17 časova, biće održana prezentacija Evropskog volonterskog servisa - programa dugoročnog volontiranja za mlade koji je podržan od strane Erazmus plus programa Evropske unije.

Evropski volonterski servis (EVS) je program koji omogućava mladima od 17 do 30 godina da kao volonteri žive, uče i volontiraju u zemljama Evropske unije, za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se sami opredele.

Teme EVS programa mogu biti različite, zavisno od organizacije koja ih realizuje, a boravak volontera traje od 2 do 12 meseci, navodi se u pozivu.

Koje sve mogućnosti i prilike pruža Evropski volonterski servis mladima će predstaviti Milena Milošević, bivša EVS volonterka u Slovačkoj i koordinatorka EVS programa udruženja "Inženjeri zaštite životne sredine".

Program je besplatan i otvoren za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog broja mesta potreban prijava putem mejla izzsns@gmail.com.

Prezentacija Evropskog volonterskog servisa realizuje se u okviru "Water Fest"-a, koji se do 26. juna održava u Novom Sadu u organizaciji udruženja "Inženjeri zaštite životne sredine" i "Ritam zdravlja" i Kulturnog centra Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.