Potvrđeno učešće BiH na Evrosongu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno učešće BiH na Evrosongu

SARAJEVO- Radio i televizija BiH /BHRT/ danas je, u roku predviđenom za povlačenje bez finansijskih posljedica, Evropskoj radiodifuznoj uniji /EBU/ potvrdila učešće na Evrosongu naredne godine u Stokholmu, saopšteno je iz ove medijske kuće.

U saopštenju se navodi da su, u skladu sa prethodnim odlukama Upravnog odbora, partneri BHRT-a u projektu Evrosonga obezbijedili sredstva za uplatu kotizacije za učešće na takmičenju i garancije sponzora za pokrivanje ukupnih troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << projekta.

Iz BHRT-a ističu da to znači da se BiH vraća na ovo takmičenje, te da je ova medijska kuća dobila mogućnost da najširem evropskom auditorijumu predstavi potencijale BiH.

Povodom učešća na Evrosongu sutra će u Sarajevu biti održana konferencija za novinare na kojoj će biti saopšteno ko će predstavljati BHRT-a na ovom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.