Popović: Pokrenut proces promena u Evropskoj uniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Pokrenut proces promena u Evropskoj uniji

Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije uz čestitke kolegama iz grupe "Evropa sloboda i nacija" za rezultat ostvaren na izborima za EP, poručuje da će njihova pobeda sigurno dovesti do stvaranja pravednije Evrope.

Stranke Matea Salvinija i Marin Le Pen, sa kojima Srpska narodna partija ima odličnu saradnju, svojim pobedama pokrenule su proces promena u Evropskoj uniji, koji će sigurno dovesti do stvaranja pravednije Evrope nacija, ocenio je Popović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ove prijateljske stranke uvek su nas podržavale u najtežim trenucima naše novije istorije, posebno tokom bombardovanja Srbije. Danas, bez obzira šta su prethodne vlade njihovih zemlja odlučivale, za njih je Kosovo deo Srbije", poručio je Popović u izjavi za medije.

Kako je naveo, u novom sazivu Evropskog parlamenta "imamo naše prijatelje sa kojima nastavljamo saradnju i borbu za očuvanje našeg teritorijalnog integriteta i suvereniteta na Kosovu".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.