Podrška za projekte iz fondova EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška za projekte iz fondova EU

Sekretarijat za finansije AP Vojvodine potpisao je danas 12 ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata čiju je realizaciju finansijski podržala Evropska unija.

Potpisivanjem tih ugovora okončane su aktivnosti resornog sekretarijata u 2014. godini na obezbeđenju bespovratne finansijske podrške za projekte od javnog interesa, finansiranih iz programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << EU - IPA, TEMPUS, FP7, EXCHANGE 4.

U 2014. godini je Pokrajinski sekretarijat za finansije zaključio 44 ugovora za realizaciju 38 projekata, za šta je iz budžeta Pokrajine namenjeno 110 miliona dinara.

Projekti se realizuju na teritoriji šest gradova i 19 opština, a omogućiće reforme lokalne uprave, zdravstvene i socijalne zaštite, nauke, obrazovanja, zaštitu životne sredine i razvoj poljoprivrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podrška Vojvodini iz fondova EU

Izvor: RTS, 16.Dec.2014

Sekretarijat za finansije Vojvodine potpisao je 12 ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata čiju je realizaciju finansijski podržala Evropska unija...Potpisivanjem tih ugovora okončane su aktivnosti resornog sekretarijata u 2014. godini na obezbeđenju bespovratne finansijske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.