Podrška Vučiću ako se odrekne EU

Izvor: Mondo, 23.Jan.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Podrška Vučiću ako se odrekne EU"

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj najavio je danas da će ta stranka na predstojeće izbore ići sama.

Foto: Beta/Saša Đorđević

   Šešej je rekao danikada ne pravi predizborne koalicije, a posle izbora kaže da neće praviti koalicije sa prozapadnim strankama, ali da bi mogla da podrži vladu Aleksandra Vučića ako se odrekne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << EU.

"Ono što mi neprekidno nudimo godinu i dva meseca to je ponuda Vučiću da se odrekne EU, da se orijentiše prema Rusiji i u tom slučaju mogli bismo podržati njegovu vladu bez ikakvih predrasuda", rekao je Šešelj u intervjuu za radio Sputnjik.

Šešelj smatra da su naprednjaci još uvek najjača stranka i da će verovatno i na predstojećim izborima biti najjači, ali da ne veruje u istraživanja javnog mnjenja po kojima SNS tako dugo može da ima 51 do 52 odsto podrške.

Lider radikala tvrdi i da je njegova stranka u usponu i da ima "preko 20 procenata uporišta u biračkom telu", objavljeno je na sajtu Sputnjika.

Šešelj je rekao da će radikali na izbore nastupati sa parolom "Srbiju u sigurne ruke" i da će kroz kampanju želeti da promovišu što bližu integraciju sa Rusijom.

On kaže i da njihova kampanja, imajući u vidu da je stranka materijalno najsiromasnija, neće biti skupa, ali da će biti veoma intenzivna i da će se ići od vrata do vrata.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.