Počinje dvodnevno zasedanje PS SE

Izvor: B92, 06.Sep.2010, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje dvodnevno zasedanje PS SE

Beograd -- U Beogradu danas počinje sastanak Komiteta za politička pitanja Parlamentarne skupštine Saveta Evrope.

Teme prvog dana zasedanja biće: mogućnost transnacionalne komisije za istinu, pravda za ratne zločine i EU integracije kao mehanizam za dijalog.

Na početku zasedanja, koje će biti održano u Domu Narodne skupštine Srbije, parlamentarcima SE govoriće predsednica republičkog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović i šef delegacije Srbije pri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << PS SE Dragoljub Mićunović.

Potom će uslediti razmena stavova i mišljenja sa predstavnicima vlasti u Srbiji, uključujući ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i državnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Mirka Stefanovića, najavljeno je iz kancelarije SE u Beogradu.

U saopštenju se dodaje da će u raspravi učestvovatii i potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Đelić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.