Orban: EU želi da stvori evropsku imperiju

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban: EU želi da stvori evropsku imperiju

Mađarski premijer Viktor Orban pozvao građane da odbace globalizam i podrže "kulturu patriotizma" na evropskim parlamentarnim izborima sledeće godine.
Viktor Orban je danas ponovio tvrdnje da Evropska unija želi da stvori "evropsku imperiju", koja će "pokoriti države na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontinentu".

Pozvao je birače da odbace globalizam i podrže "kulturu patriotizma" na evropskim parlamentarnim izborima sledeće godine, preneo je AP.
Mađarski premijer je rekao da će, ukoliko se imigracija nastavi, "autohtoni Evropljani" postati manjina, a "teror će postati deo života u većim gradovima".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"EU želi da stvori evropsku imperiju"

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Mađarski premijer Viktor Orban ponovio je danas tvrdnje da Evropska unija želi da stvori "evropsku imperiju", koja će "pokoriti države na kontinentu"...Orban je pozvao birače da odbace globalizam i podrže "kulturu patriotizma" na evropskim parlamentarnim izborima sledeće godine, preneo je AP...Mađarski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.