Novo izdanje Evropskog dnevnika

Izvor: EurActiv Srbija, 07.Dec.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo izdanje Evropskog dnevnika

Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji je izdala treće izdanje EVROPSKOG DNEVNIKA - MUDAR IZBOR, publikacije na srpskom jeziku namenjenoj srednjoškolcima u Srbiji. Ovu publikaciju koristi skoro četiri i po miliona vršnjaka u 27 zemalja Evropske unije na 23 jezika. Srbija je i dalje jedina zemlja izvan Evropske unije u kojoj je Evropski dnevnik izdat i čiji će srednjoškolci kroz njegovu upotrebu saznati više o Evropskoj uniji tokom ove školske godine.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROPSKI DNEVNIK DOBIĆE 500 SREDNJIH ŠKOLA

Izvor: Kurir, 07.Dec.2011

BEOGRAD - Treće izdanje evropskog dnevnika "Mudar izbor", koje će se uskoro naći u oko 500 srednjih stručnih škola u Srbiji i u kome će se učenici drugih razreda moći da upoznaju sa životom unutar Evropske unije, predstavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Nastavak na Kurir...

Predstavljen “Evropski dnevnik” za srednjoškolce

Izvor: Blic, 07.Dec.2011

U Beogradu je danas predstavljen priručnika "Evropski dnevnik - mudar izbor", koji bi srednjoškolcima u Srbiji trebalo da približi aspekte političkog, ekonomskog i socijalnog života u Evropskoj uniji (EU)..."Srednjoškolci u Srbiji bi ovde mogli da pronađu deo odgovora na pitanja 'ko smo, gde idemo',...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.