Mrkić: Izostanak Srbije sa mape uvreda

Izvor: Studio B, 23.Mar.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić: Izostanak Srbije sa mape uvreda

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić pozvao je otpravnika poslova ambasade Ukrajine u Beogradu na razgovor kako bi mu preneo stav da je Kijev naneo uvredu Srbiji

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić pozvao je otpravnika poslova ambasade Ukrajine u Beogradu na razgovor kako bi mu preneo stav da je Kijev naneo uvredu Srbiji u promotivnom spotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o Ukrajini i EU, saopšteno je iz MSP-a.

U promotivnom spotu premijera Arsenija Jacenjuka, u kome se objašanjava zašto bi Ukrajina trebalo da postane deo EU, u jednom trenutku je prikazana mapa na kojoj sve države bivše Jugoslavije čine jednu zemlju pod imenom Hrvatska.

"Mrkić će zatražiti da otpravnik poslova ambasade Ukrajine u Beogradu dodje na sastanak u Ministarstvo kako bi mu izneo naše mišljenje zbog takvog ponašanja sadašnjih vlasti u Kijevu", navodi se u saopštenju

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.