Modrić, Ronaldo i Salah kandidati za igrača godine

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić, Ronaldo i Salah kandidati za igrača godine

Evropska fudbalska unija (Uefa) objavila je danas da su kandidati za igrača godine Kristijano Ronaldo, Luka Modrić i Mohamed Salah.

Najbolji igrač godine u Evropi biće proglašen naredne nedelje na ceremoniji u Monaku.

Glasaju treneri klubova Lige šampiona, kao i odabrani novinari širom Evorpe. Iza njih su ostali Antoan Grizman, Lionel Mesi, Kilijan Mbape, Kevin de Brujne, Rafael Varan, Eden Azar i Serhio Ramos.

Kandidati za golmana sezone su Alison Beker, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Đanluiđi Bufon i Kejlor Navas, za odbrambenog igrača Marselo, Ramos i Rafael Varan, veznog De Brujne, Toni Kros i Modrić, a za napadača Mesi, Ronaldo i Salah.

Spisak od tri imena za fudbalerku godine čine Pernil Arder, Ada Hegerberg i Amandin Anri, a najboljeg u Ligi Evropa Dijego Godin, Antoan Grziman i Dimitri Paje.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.