Miščević: Pregovarački tim će imati do 20 ljudi

Izvor: Studio B, 04.Sep.2013, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miščević: Pregovarački tim će imati do 20 ljudi

Srpski tim za pregovore sa EU imaće do 20 ljudi, u njemu će biti stručnjaci iz oblasti o kojima će se pojedinačno pregovarati, najavila je šefica tima Tanja Miščević.

U izjavi za Radio-televiziju Srbije Miščević je istakla da će državni sekretari Ministarstva finansija i Ministarstva spoljnih poslova imati svoje mesto u timu.   

"Reč je o ljudima koji su stručnjaci u različitim oblastima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o kojima će se pregovarati u daljem toku pregovora za stupanje u članstvo", navela je šefica pregovaračkog tima. 

Ona je poručila da EU nije neprijatelj, već partner u celom procesu pregovora i ocenila da kašnjenje u izboru šefa pregovaračkog tima nema veliki značaj.   

"Usvojena su sva neophodna dokumenta koje je je Vlada trebalo da usvoji da bi ta struktura profunkcionisala", rekla je Miščević.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miščević: Pregovarački tim će imati do 20 ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2013

Srpski tim za pregovore sa EU imaće do 20 ljudi, u njemu će biti stručnjaci iz oblasti o kojima će se pojedinačno pregovarati, najavila je danas šefica tima Tanja Miščević.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.