Mej: Moja smena ne bi pomogla Bregzitu

Izvor: Danas, 18.Nov.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Moja smena ne bi pomogla Bregzitu

Britanska premijerka Tereza Mej je izjavila da u parlamentu još nije prikupljen neophodan broj glasova da bi se o njenom poverenju izjašnjavala Konzervativna stranka, kao i da njena smena ne bi pomogla dolaženju do sporazuma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije. Članak Mej: Moja smena ne bi pomogla Bregzitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dan odluke za Theresu May

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2018, 10:16

Premijerka Velike Britanije Theresa May (Tereza Mej) suočava se sa danom odluke, nakon što raste broj zastupnika koji zahtijevaju glasovanje o povjerenju njezinom kabinetu jer se protive njezinom prijedlogu sporazuma o istupanju iz Europske unije (EU), rekao je član njezine Konzervativne stranke Simon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.