Marić: EU kao horizont - što ste bliže to je dalje

Izvor: TvojPortal.com, 10.Maj.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: EU kao horizont - što ste bliže to je dalje

(press) Vlada Srbije mora dobro da razmisli o uslovima za ulazak u Evropsku uniju posle tvrdnji glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca da nije zadovoljan saradnjom srpskih vlasti sa tim sudom, smatra Nova Srbija
"Bramercova izjava znači da se obistinjuje naša davna tvrdnja da Srbija ulazi u Evropsku uniju, kao kada se čovek približava liniji na horizontu - što ste joj bliže, sve vam je dalje", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je danas na konferenciji za novinare potpredsednik te partije Jovan Marić.


Prema njegovim rečima, Srbija ne pruža dovoljnu podršku Srbima u Republici Srpskoj koju mora, kako je naveo, da podrži "odlučno i jasno".
Potpredsednica NS Dubravka Filipovski podsetila je da se sutra navršava tri godine od vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji, na kojima je "vladajuća koalicija na najgrublji mogući načina obmanula i prevarila građane Srbije".Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaeuSrbijaNova SrbijaSerž Bramercjovan maric

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.