Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro odbacio ultimatum EU o raspisivanju izbora

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro odbacio je danas ultimatum koji su mu postavile zemlje Evropske unije, dajući mu rok od osam dana da raspiše izbore, navodeći da njegova zemlja nije povezana sa Evropom.

"Oni treba da povuku ultimatum. Niko ne može da mi postavi ultimatum", rekao je Maduro u intervjuu za televiziju Si En En Turk (CNN).

Madrid, Pariz, Berlin, London, Brisel i Lisabon zatražili >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su juče da Maduro u roku od osam dana raspiše izbore jer će u protivnom priznati lidera opozicije Huana Gvaida za privremenog predsednika Venecuele.

Gvaido, predsednik parlamenta, jedine institucije pod kontrolom opozicije u Venecueli, prošle nedelje je sebe proglasio za privremenog predsednika države na protestu u Karakasu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maduro odbacio ultimatum EU o raspisivanju izbora

Izvor: Beta, 27.Jan.2019

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro odbacio je danas ultimatum koji su mu postavile zemlje Evropske unije, dajući mu rok od osam dana da raspiše izbore, navodeći da njegova zemlja nije povezana sa Evropom."Oni treba da povuku ultimatum. Niko ne može da mi postavi ultimatum", rekao je Maduro u intervjuu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.