MILAN KUČAN SPECIJALNI IZASLANIK U BIH?

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN KUČAN SPECIJALNI IZASLANIK U BIH?

LJUBLJANA - Bivši predsednik Slovenije Milan Kučan imenovan je za specijalnog izaslanika te zemlje za Bosnu i Hercegovinu, javila je večeras Televizija Slovenija pozivajući se na nezvanične izvore. U kabinetu predsednika slovenačke vlade je večeras agenciji STA rečeno da "nezvanične informacije ne komentarišu", a bivši predsednik Milan Kučan je agenciji rekao da ne zna šta je usvojila vlada. Televizija Slovenija javila je da je slovenačkoj vladi funkciju specijalnog izaslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predložila Evropska unija (EU), kao i da bi Kučan trebalo da bude zvanični predstavnik Evropske komisije ili EU, a dužnost bi obavljao u Sloveniji. Kabinet predsednika vlade te informacije nije želeo da komentariše, ali je na juče održanoj konferenciji za novinare premijer Borut Pahor rekao da je sa bivšim predsednikom države "razgovarao o saradnji". Kučan, koji informaciju nije ni porekao ni potvrdio, agenciji STA samo je rekao da je "u više navrata sa mnogima razgovarao i o situaciji u BiH".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kučan imenovan za specijalnog izaslanika u BiH?

Izvor: Blic, 06.Nov.2010, 00:00

Bivši predsednik Slovenije Milan Kučan imenovan je za specijalnog izaslanika te zemlje za Bosnu i Hercegovinu, javila je večeras Televizija Slovenija pozivajući se na nezvanične izvore. ..U kabinetu predsednika slovenačke vlade je večeras agenciji STA rečeno da "nezvanične informacije ne komentarišu",...

Nastavak na Blic...

Milan Kučan specijalni izaslanik EU u BiH?

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Nov.2010

LJUBLJANA - Bivši predsednik Slovenije Milan Kučan imenovan je za specijalnog izaslanika te zemlje za Bosnu i Hercegovinu, javila je večeras Televizija Slovenija pozivajući se na nezvanične izvore.

Nastavak na SEEbiz.eu...

TV Slovenija: Milan Kučan specijalni izaslanik EU u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Nov.2010

Bivši predsjednik Slovenije Milan Kučan imenovan je za specijalnog izaslanika te zemlje za BiH, javila je Televizija Slovenija pozivajući se na nezvanične izvore. Televizija Slovenija javila je da je slovenačkoj vladi funkciju specijalnog izaslanika predložila EU, kao i da bi Kučan trebalo da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.