Krasić: Samo u Srbiji političari hvale EU (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Apr.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Samo u Srbiji političari hvale EU (VIDEO)

Potpredsednik SRS Zoran Krasić kaže da Srbiji nije potrebna Evropska unija, jer "uništava državu otimajući Kosovo i Metohiju" i jer "upropašćuje narod".

SRS: SNS nas fizički napada (VIDEO)

Vučić: SNS nudi rešenje, DS mržnju (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Drašković: Graditi Srbiju na novim temeljima

"Jedino u Srbiji postoje političari koji hvale EU. U Mađarskoj je, primera radi, 70 odsto građana jedva čeka da izađe iz EU, Španci hoće da izbace evro da bi preživeli. Bugari i Rumuni su tri puta siromašniji nego što su bili pre ulaska u EU", izjavio je Krasić na predizbornom skupu u Boru.

Kako prenosi SRS u saopštenju, Krasić je rekao da Srbiju "u evropsku bedu i siromaštvo" vodi "petokolonaški režim koji je zbog EU upropastio Jugoslaviju, Državnu zajednicu Srbiju i Crnu Goru, a sada nam EU otima Kosovo i Metohiju, i merka i druge delove teritorije".

"Vreme je da rušitelji odu sa vlasti i da 6. maja pobede oni koji će sačuvati Srbiju, a to je samo Srpska radikalna stranka i Jadranka Šešelj", ocenio je Krasić.

(S media, foto: Video capture Infobiro)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.