Koštunica kandidat DSS za predsednika

Izvor: Blic, 05.Apr.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica kandidat DSS za predsednika

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DS S) Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsedničkim izborima, odlučilo je danas Predsedništvo DSS-a.

Koštunica je na konferenciji za novinare rekao da je prihvatio da bude predsednički kandidat da bi što bolje i što više zastupao ideju o političkoj i vojnoj neutralnosti Srbije iza koje, kako je naveo, stoje ne samo DS S, već i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broj građana.

"Suština te ideje je da se ne bude članica Evropske unije, ali da se istovremeno saradjuje sa svim drugim državama, pa i sa članicama Unije, kroz konkretne sporazume. Ideja političke neutralnosti nije izolacija zemlje već sasvim suprotno", kazao je Koštunica.

Predsednički izbori u Srbiji biće održani 6. maja, kada i parlamentarni i lokalni.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica kandidat DSS-a za predsednika

Izvor: RTS, 05.Apr.2012

Lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsedničkim izborima. ..Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsedničkim izborima, odlučilo je Predsedništvo DSS-a...Koštunica je na konferenciji za novinare rekao da...

Nastavak na RTS...

Koštunica u predsedničkoj trci

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2012

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsedničkim izborima, odlučilo je danas Predsedništvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vojislav Koštunica kandidat DSS za predsjednika

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2012

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DS S) Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsjedničkim izborima, odlučilo je danas Predsjedništvo DSS-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DSS: Koštunica predsednički kandidat

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2012

Lider DSS je rekao da se prihvatio kandidature "da bi što bolje i što više stajao iza ideje o političkoj i vojnoj neutralnosti Srbije"

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.