Ko nam vodi pregovore sa Prištinom?

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko nam vodi pregovore sa Prištinom?

Vlada Srbije danas je odredila direktora Kancelarije za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu Dejana Pavićevića da vodi tehnički dijalog između Beograda i Prištine, uz posredovanje Evropske unije.

Ovom odlukom Vlade Srbije smenjeni su dosadašnji šef pregovaračkog tima Borislav Stefanović i zamenik šefa pregovaračkog tima Vladimir Jovičić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << s medijima.

Pavićević, rođen 15. avgusta 1979. u Beogradu, imenovan je za direktora Kancelarije za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu Beograda i Prištine decembra prošle godine.

Diplomirani je pravnik koji je na završnoj godini studija izabran među najboljih 25 studenata iz Beograda, nakon čega je proveo devet meseci u Skupštin Srbije kao stažista OEBS-a.

Pavićević je bio sekretar u pregovaračkom timu Beograda i šef kabineta ministra za Kosovo i Metohiju. Ranije je bio sekretar Skupštine opštine Djakovica, a radio je kao pravni savetnik u nekoliko NVO.

Pavićević je član Demokratske stranke od 1997. godine i oženjen je Tijanom.

(Tanjug Foto Tanjug Rade Prelić)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.