Kacin:Važniji datum od novih izbora

Izvor: B92, 03.Feb.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin:Važniji datum od novih izbora

Beograd -- Jelko Kacin ocenjuje da su za Srbiju važnije šanse da za nekoliko meseci dobije datum za početak pristupnih pregovora sa EU od priča o izborima.

Šanse da Srbija za nekoliko meseci uspe da dobije datum za početak pristupnih pregovora sa Evropskom unijom, važnije su od svega drugog što trenutno opterećuje srpsku političku scenu, uključujući priče o vanrednim izborima, kaže izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin.

Kacin je za Radio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slobodna Evropa ocenio da su eventualne spekulacije o vanrednim izborima, u ovom trenutku, prema njegovom mišljenju, nerealne.

"Mislim da je srpska vlada u ovom momentu u potpunosti posvećena ispunjavanju uslova za dobijanje datuma za početak pregovora o članstvu sa Evropskom unijom. Zato su eventualne spekulacije o vanrednim izborima u ovom momentu, po meni, nerealne. Ja mislim da će Srbija iskoristiti tu istorijsku šansu da se izbori, i da će se na kraju i izboriti za taj datum. Zato bih rekao da su sve druge priče koje u ovom momentu opterećuju srpsku političku scenu manje važne od te", zaključio je Kacin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kacin: Datum je važan, a ne izbori

Izvor: Akter, 03.Feb.2013

Jelko Kacin ocenjuje da su za Srbiju važnije šanse da za nekoliko meseci dobije datum za početak pristupnih pregovora sa EU od priča o izborima

Nastavak na Akter...

KACIN: Datum za pregovore važniji od izbora

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2013

- Šanse da Srbija za nekoliko meseci uspe da dobije datum za početak pristupnih pregovora sa EU, važnije su od svega drugog što trenutno opterećuje srpsku političku scenu, uključujući priče o vanrednim izborima - rekao je izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.