Joksimović za RSE: Srbija ne optužuje EU zbog vakcina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Feb.2021, 19:58

Joksimović za RSE: Srbija ne optužuje EU zbog vakcina

Ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović izjavila je da Srbija ne optužuje Evropsku uniju (EU) zbog toga što kroz COVAX mehanizam (evropski sistem za ravnomernu raspodelu vakcina) do sada nije kupila ni jednu dozu. "To ne znači da je EU nesolidarna sa nama, već da taj sistem ne funkcioniše onako kako je očekivano i to je zaista svima jasno. Nismo zbog toga optuživali EU ni jednog trenutka, ni predsednik niti premijerka, već smo radili najbolje što smo mogli kako...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Joksimović za RSE: Srbija ne optužuje EU zbog vakcina

Izvor: Danas, 22.Feb.2021

Kako navodi RSE, ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović izjavila je da Srbija ne optužuje Evropsku uniju zbog toga što kroz COVAX mehanizam do sada nije kupila ni jednu dozu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.