Hajduk čeka Brendbi pred praznim Poljudom

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk čeka Brendbi pred praznim "Poljudom"

Evropska fudbalska unija (UEFA) zbog rasističkih povika navijača kaznila je splitski Hajduk zatvaranjem stadiona na sledećoj evropskoj utakmici hrvatskog kluba.

Disciplinska komisija vladajućeg tela evropskog fudbala donelo je takvu odluku zbog incidenata na prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Levskim iz Sofije.

Hajduk je u prvoj utakmici slavio sa 1:0, a potom je došao do trijumfa i u Bugarskoj sa 2:1. Na taj način Splićani su obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dvomeč sa Brendbijem iz Danske.

U saopštenju UEFA stoji da će Hajduk zbog rasističkog ponašanja svojih navijača morati da plati 50.000 evra, uz 5.000 zbog bacanja predmeta na teren.

Brendbi je domaćin prvog meča 27. jula, a revanš je na programu 1. avgusta na „Poljudu“.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.