Gouk: Sledeća nedelja jedina šansa za britanske poslanike

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gouk: Sledeća nedelja jedina šansa za britanske poslanike

London -- Naredna sedmica mogla bi biti poslednja šansa za britanske poslanike da spreče izlazak VB bez dogovora iz EU, izjavio je bivši ministar pravde Dejvid Gouk.

"To bi značilo da treba da delujemo što pre", rekao je Gouk.

Odluka premijera Borisa Džonsona da suspenduje parlament do sredine oktobra izazvala je žestoku kritiku onih koji tvrde da on pokušava da spreči poslanike da blokiraju Bregzit bez dogovora.

Gouk je za BBC rekao da građani ne žele Bregzit bez dogovora, ali je ocenio da su opcije onih koji se protive tome sada sužene.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Sledeća nedelja je JEDINA ŠANSA za britanske poslanike"

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Naredna sedmica mogla bi biti poslednja šansa za britanske poslanike da spreče izlazak Velike Britanije bez dogovora iz Evropske unije, izjavio je danas bivši ministar pravde Dejvid Gouk.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.