Izvor: Akter, 11.Apr.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski parlamentarci: Srbiji datum što pre

Šefica delegacije francuskih parlamentaraca Danijel Oroa izrazila je danas podršku što skorijem početku pristupnih pregovora Srbije sa EU, dok šef nemačke delegacije Gunter Krihbaum nije želeo unapred da govori o odluci Berlina, rekavši samo da će ta odluka zavisiti od mnoštva faktora, uključujući i izveštaj Evropske komisije (EK)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parlamentarci Francuske: Datum što pre!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2013

Francuska smatra da je Srbija zaslužila da što pre otpočne pristupne pegovore sa EU, a da će odluka nemačkog Bundestaga o tome zavisiti od izveštaja EK..BEOGRAD - Francusko-nemačka parlamentarna delegacija prenela je danas potpredsednici Vlade Srbije Suzani Grubješić da Francuska smatra da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.